Maurice Hermans e.a. - TOON, liedjesman (1916-2016) 100 jaar

Deel deze pagina
vr 03 nov 2017 - 20:30 uur - Middenzaal


Zoon, dichter en zanger Maurice Hermans brengt samen met zijn ensemble een persoonlijke hommage aan de grootste Nederlandse theaterpersoonlijkheid van de vorige eeuw: Toon Hermans.

1e rang:   € 22,50

Zoon, dichter en zanger Maurice Hermans brengt samen met zijn ensemble een persoonlijke hommage aan de grootste Nederlandse theaterpersoonlijkheid van de vorige eeuw: Toon Hermans. Met deze voorstelling opent Maurice deuren die voor velen gesloten bleven. Vanaf de beginjaren in Limburg tot aan de grote successen en het bonte leven.

Natuurlijk komen de bekendste, leukste, liefste en minder bekende hits van Toon voorbij. Liedjes als ‘24 Rozen’, ‘Mediterrannee’, ‘Stiletto’ en ‘Altijd zal ik van je houden’ hebben voor altijd een plek gevonden in de harten van miljoenen Nederlanders en Vlamingen. Ook is er ruimte voor minder bekende of zelfs nooit eerder uitgebrachte pareltjes uit Toons rijke repertoire.

1e rang :   € 22,50   Normaal tarief
1e rang:   € 22,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Bach Werkplaats Diepenheim  Hemelvaartsconcert: Bach, De Koninck, Vivaldi  do 10 mei 2018 - 20:00 uur - Kristalkerk Klassiek
ABBA Gold  The Concert Show (reprise)  vr 11 mei 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden