Kim Hoorweg vs Nawras Altaky - Thijs Borsten Daagt uit

Deel deze pagina
wo 21 mrt 2018 - 20:30 uur - Middenzaal

Ook dit seizoen komt Thijs Borsten weer naar Hengelo met concerten waarin hij gelauwerde artiesten uitdaagt de confrontatie aan te gaan. Met elkaar en met zichzelf.

1e rang:   € 17,50

Thijs Borsten is met zijn concertserie ‘De Uitdaging’ al enige jaren vast onderdeel van de muziekprogrammering van Schouwburg Hengelo. Ook dit seizoen komt hij weer naar Hengelo met concerten waarin hij gelauwerde artiesten uitdaagt de confrontatie aan te gaan. Met elkaar en met zichzelf.

De jonge Jazzzangeres Kim Hoorweg is ondanks haar 23 jaar al een gevestigde naam in het Nederlandse jazz- en popcircuit. Ook werkte ze al samen met internationale artiesten als Gino Vanelli, Raul Midón en Robin Nolan. In ‘De Uitdaging’ is zij te zien naast Nawras Altaky, die als kind vluchtte uit Syrië. Altaky is een geweldige zanger die vele stijlen beheerst met een wel heel bijzonder verhaal.

TIP: bestel de Serie Thijs Borsten Daagt Uit voor slechts € 37,50.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
2e rang :   € 15,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Kim Hoorweg vs. Nawras Altaky

So Nice Theaterdiner - Kim Hoorweg vs. Nawras Altaky

wo 21 mrt 2018 - 18:30 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  The Johnny Cash Roadshow  zo 11 mrt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Furore Blaaskwintet  Met jeugdig elan  zo 08 apr 2018 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden