Björn Kuipers - Theatercollege

Deel deze pagina
do 28 feb 2019 - 20:00 uur - Rabozaal


Een rechtvaardig theatercollege van de beste scheidsrechter van Nederland

Björn Kuipers is niet alleen de beste Nederlandse scheidsrechter van dit moment, hij is ook een succesvol supermarktondernemer.

1e rang:   € 24,50

Björn Kuipers staat bekend om zijn openheid en zijn uitstekende manier van presenteren. Op het WK2018 was hij, met zijn team Kuipers, de enige Nederlandse deelnemer.

Dit theatercollege geeft een uniek kijkje in de keuken van een topscheidsrechter. Björn geeft antwoord op vragen als: Is het waar dat scheidsrechters foute beslissingen later in de wedstrijd compenseren? Wat doet hij bij tegenstrijdige berichten in het oortje? En wat doet hij wanneer het hele stadion ‘Je moeder is een hoer’ zingt?

Na afloop van het theatercollege vindt een Meet & Greet met Björn Kuipers plaats, kunt u zijn boek kopen en laten signeren!

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 24,50   Normaal tarief
2e rang :   € 22,00   Normaal tarief
3e rang :   € 19,50   Normaal tarief
4e rang :   € 17,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

do 28 feb 2019 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 24,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Olav Mol & Jack Plooij  De Formule 1 Show  di 16 apr 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Theatercollege
Olav Mol & Jack Plooij  De Formule 1 Show  di 19 nov 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Show
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden