The Analogues - The White Album (reprise)

Deel deze pagina
di 09 okt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal


Na een overdonderende en volledig uitverkochte show in maart komen The Analogues in oktober terug met hun integrale uitvoering van het legendarische 'The White Album'.

1e rang:   € 39,50

Na ‘Magical Mystery Tour’ en ‘Sgt. Pepper’ spelen The Analogues ‘The White Album’ van begin tot eind. ‘The White Album’ is een dubbelalbum van een enorme muzikale diversiteit. Uitgangspunt van The Analogues is en blijft de muzikale authenticiteit. Dat betekent dat naast de vijfkoppige band, flink wat hulptroepen en gastmuzikanten mee zijn met het complete arsenaal aan bijzondere  vintage-instrumenten. Dat zijn The Analogues: alles voor de perfecte sound!
En in Hengelo wordt dat gewaardeerd: gemiddeld een 9,2 voor ‘Magical Mystery Tour’ in 2015 en een 9,3 voor ‘Sgt. Pepper’ in 2016.

Vergeet niet op tijd te boeken!

"Beangstigend goed." **** - Volkskrant
"Muzikaal een waar spektakelstuk [....] Griezelig dicht bij het origineel." **** - Het Parool

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 39,50   Normaal tarief
2e rang :   € 35,50   Normaal tarief
3e rang :   € 31,50   Normaal tarief
4e rang :   € 27,50   Normaal tarief
1e rang:   € 39,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

The Dublin Legends - Het tweede leven van THE DUBLINERS  Formally The Dubliners  do 11 okt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Leif de Leeuw Band plays: The Allman Brothers Band  Blues Night  vr 12 okt 2018 - 20:00 uur - Middenzaal Sta-concert Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden