The New Romanian Choir & The International Symphony Orchestra - The Star Wars Symphonic

Deel deze pagina
wo 07 nov 2018 - 20:00 uur - Rabozaal


De soundtrack van Star Wars geldt als één van de beste composities aller tijden. En deze avond brengen meer dan 150 muzikanten die legendarische  muziek van Star Wars weer tot leven: een unicum in Nederland!

1e rang:   € 59,00

De stukken zijn gecomponeerd door John Williams en spreken zowel liefhebbers van klassieke muziek als de filmfans aan. ‘The Star Wars Symphonic’ is een onvergetelijke reis langs de hoogtepunten uit de films. Luisteraars worden meegevoerd naar verhalen van onder meer ‘The Duel of Fates’, ‘Luke & Leia’, ‘The Imperial March’ en ‘The Throne Room’.

‘The Star Wars Symphonic’ is te zien in een beperkt aantal Nederlandse zalen, waaronder Schouwburg Hengelo!

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 59,00   Normaal tarief
2e rang :   € 53,00   Normaal tarief
3e rang :   € 47,00   Normaal tarief
4e rang :   € 41,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

wo 07 nov 2018 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 59,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Van Dik Hout  Het beste van  do 25 okt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Racoon  in concert  vr 07 dec 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden