Venice - Spring Tour 2017

Deel deze pagina
do 11 mei 2017 - 20:00 uur - Rabozaal

Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast harmonies. De broers Lennon en hun twee gelijknamige neven brengen prachtige songs ten gehore die in de lijn liggen van The Eagles, The Beach Boys en Crosby, Stills, Nash & Young. Nederland is voor de Lennons hun home away from home.

Entreekaart is inclusief garderobe en exclusief pauzedrankje!

1e rang:   € 29,00

De band verwierf in Nederland door de jaren heen een grote schare trouwe fans en gaf vorig jaar een zeer gewaardeerd optreden in het Rabotheater. Klassieke Venice hits als ‘Think Again’ en ‘The Family Tree’ zijn jaarlijks terug te vinden in de hoogste regionen van Radio 2 Top 2000 en de band werd in Nederland beloond met onder meer een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest.

De afgelopen jaren heeft de band bijna non-stop getourd (onder meer een stadiontour met Pink Floyd-frontman Roger Waters). In februari van dit jaar speelde de band tijdens een eerbetoon aan Eagles-zanger Glenn Frey samen met Bonnie Riatt en Lee Ann Womack. Tijdens de aankomende tournee zal de band, naast de bekende publieksfavorieten, nieuw materiaal en een aantal klassiekers ten gehore brengen.

Entreekaart is inclusief garderobe en exclusief pauzedrankje!

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in stap 3 van het bestelproces.

1e rang:   € 29,00   Normaal tarief
2e rang:   € 27,00   Normaal tarief
3e rang:   € 25,00   Normaal tarief
4e rang:   € 23,00   Normaal tarief
1e rang:   € 29,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Frank Boeijen  Theatertournee 2017  za 08 apr 2017 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Simon & Garfunkel Revival Band  Simon & Garfunkel Revival Band  vr 06 nov 2015 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden