Introdans - So You Think You Can Stoelendans

Deel deze pagina
za 10 feb 2018 - 19:30 uur - Rabozaal

De stoelen vliegen en rijden in het rond: ‘So You Think You Can Stoelendans’ is een programma vol inventiviteit, humor en hilariteit – een familievoorstelling waarin Introdans zich wederom van zijn beste kant laat zien.

1e rang:   € 14,50

De stoelen vliegen en rijden in het rond: ‘So You Think You Can Stoelendans’ is een programma vol inventiviteit, humor en hilariteit – een familievoorstelling waarin Introdans zich wederom van zijn beste kant laat zien.

De Nederlandse choreograaf David Middendorp, die met zijn werk onder meer de jury’s van America’s Got Talent en Britain’s Got Talent versteld deed staan, creëert nieuw werk voor dit programma. Daarnaast presenteert Introdans de Nederlandse première van twee opwindende ‘stoelendanschoreografieën’ van respectievelijk Alexander Ekman en Ángel Rodríguez. Mauro de Candia’s doldwaze finaleballet ‘Purple Fools’ maakt het dansfeest compleet.

TIP: bestel de Danspas voor slechts € 84,50 en krijg toegang tot maar liefst 13 dansvoorstellingen.

De pers over 'So You Think You Can Stoelendans':
"So You Think You Can Stoelendans een prachtig gedanste voorstelling. De aan perfectie grenzende uitvoering en de gevarieerde inhoud bieden een geweldige kennismaking met hedendaagse dans." **** (Theaterkrant)
"Een avondvullende, humoristische en stoere familievoorstelling." ***** (Muziek Theater Paradijs)

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 14,50   Normaal tarief
1e rang :   € 9,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 13,00   Normaal tarief
2e rang :   € 8,50   CJP / Jeugd
3e rang :   € 11,50   Normaal tarief
3e rang :   € 7,50   CJP / Jeugd
4e rang :   € 10,00   Normaal tarief
4e rang :   € 6,50   CJP / Jeugd

So Nice Theaterdiner - Stoelendans

So Nice Theaterdiner - Stoelendans

za 10 feb 2018 - 17:30 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 14,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

The Best of Britain  The 4th!  vr 02 mrt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
De Toneelmakerij  Spijker (8+)  za 03 mrt 2018 - 19:30 uur - Middenzaal Jeugd
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden