De Toneelmakerij - Snowflake (12+)

Deel deze pagina
vr 05 apr 2019 - 19:30 uur - Middenzaal


If you’re not online… you’re nowhere
Snowflake, ga van mijn timeline!
Shut up, snowflake.
Ga huilen in je safe space, snowflake.

1e rang:   € 11,50

Ezra wil zo snel mogelijk rijk worden van bitcoins, legaal of illegaal. Mara experimenteert met seks met avatars en webcams. Sofie wil niet speciaal zijn. Ab moet voor zijn vrienden bewijzen dat hij een ‘echte man’ is, hoe dan? Fay is bang voor de 3e Wereldoorlog, die allang is begonnen. En Jakob weet het zeker, hij wordt de nieuwe Edward Snowden.

Zes jongeren dwarrelen als sneeuwvlokjes door de digitale wereld, elk met een ander doel. Ze kennen elkaar niet – nog niet. Ze zijn alleen en kwetsbaar voor comments, ranking, shaming. Maar zodra ze elkaar ontmoeten, veroorzaken ze een sneeuwstorm.

‘Snowflake’ is modern technologietheater, ‘Black Mirror’ meets ‘Midzomernachtsdroom’.

Deze voorstelling is te zien op:

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 11,50   Normaal tarief
2e rang :   € 10,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

vr 05 apr 2019 - 17:15 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 11,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Dirk Scheele  Pepernotenpret (2+) (reprise)  zo 02 dec 2018 - 14:00 uur - Middenzaal Jeugd
Van Hoorne Entertainment  De Kleine Zeemeermin De Musical (4+) (familievoorstelling)  wo 26 dec 2018 - 14:30 uur - Rabozaal Jeugd
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden