Roy en Hedy Grünewald - Selamat Makan - Smakelijk Eten

Deel deze pagina
zo 27 mei 2018 - 17:00 uur - Kulturhus Borne


De kaartverkoop voor Selamat Makan via Schouwburg Hengelo is gesloten. U kunt nog wel kaarten kopen via Kulturhus Borne. Klik hier om te reserveren

 

Geen rang (vrije zit):   € 35,00

Roy en zijn zus Hedy nodigen u uit voor een ‘kumpulan’, een Indische familiebijeenkomst. In de zaal staat Hedy op het podium te koken. Kruidige geuren kringelen vanuit de wadjans de zaal in en ondertussen vertelt Roy prachtige verhalen. Over Indië, tempo doeloe en de Indo’s in Nederland. Historie afgewisseld met persoonlijke belevenissen. Humoristisch, spannend en soms een tikje pikant. Na afloop wordt het publiek uitgenodigd in de foyer voor een heerlijke, authentieke Indische maaltijd met rijst, saté, sajoer, telor Bali, sambal goreng en garnituren. En als het weer het toelaat, eten we natuurlijk buiten! Een bijzondere voorstelling die wij samen presenteren met Kulturhus Borne. 

Sinds de première in 2014 speelden rasverteller Roy en zijn zus Hedy bijna 100 uitverkochte voorstellingen door het hele land. Een succesformule dus, met als geheime ingrediënt de heerlijke kruidige combinaties om van te smullen! Niet alleen voor Indische mensen, maar voor iedereen die houdt van mooie verhalen en lekker eten.

Prijs is inclusief diner. Drankjes voor eigen rekening.

Let op: deze voorstelling vindt plaats in Kulturhus Borne.

Geen rang (vrije zit) :   € 35,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 35,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Toneelgroep Oostpool  People Places and Things  vr 08 mrt 2019 - 20:30 uur - Middenzaal Toneel
Aluin  1619 Maak het kort  do 11 apr 2019 - 13:30 uur - Middenzaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden