Festival Schouwburg Hengelo on Tour: Hasselo - Ensemble Lite van Orkest van het Oosten

Deel deze pagina
zo 25 aug 2019 - 11:00 uur - Kulturhus Hasselo


Het festival vindt plaats in en rond Kulturhus Hasselo en wordt op zondag afgesloten met een koffieconcert. 

Geen rang (vrije zit):   € 0,00

Het festival vindt plaats in en rond Kulturhus Hasselo en wordt op vrijdagavond geopend met een buitenfilm. Op zaterdag is er een Uitmarkt met een infomarkt en zijn er op het buitenpodium optredens van lokale muziek- en dansverenigingen en artiesten die later in het seizoen in Schouwburg Hengelo te zien zijn. Het festival wordt op zondag afgesloten met een koffieconcert. Maak kennis met het culturele aanbod van Kulturhus Hasselo en ontdek wat het nieuwe theaterseizoen in schouwburg Hengelo te bieden heeft! 

Programma zondag 
11.00 uur Ensemble Lite van Orkest van het Oosten 

We sluiten het festival af met een koffieconcert van ensemble Lite van Orkest van het Oosten. Chique, veelzijdig en flexibel. Dat zijn de musici van het ensemble Lite. Het uitgebreide repertoire van dit ensemble varieert van licht klassiek tot opzwepende zigeunermuziek en van strakke tango’s tot swingende jazz. Daarnaast spelen ze vakkundig en met veel plezier eigen composities en muziek uit het populaire genre. Kom luisteren en genieten van wat deze veelzijdige musici ten gehore brengen! 

Geen rang (vrije zit) :   € 0,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 0,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

The National Dance Company of Ireland  Rhythm of the Dance: Christmas Special  za 28 dec 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
  Preview seizoen 2020-2021  di 07 apr 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden