ft.Waggon & Katsmav - Saturday Night Live

Deel deze pagina
za 24 feb 2018 - 21:30 uur - Middenzaal Sta-concert


Saturday Night Live: een avond lang genieten van live muziek van maar liefst twee bands: Waggon en KatZmaV. Zij spelen de beste muziek uit de jaren '60, '70, '80 en '90. Uiteraard zijn de bars open en kan er volop gedanst worden!

Kaarten kosten in de voorverkoop € 4,00 (t/m vrijdag 23 februari).
Op 24 februari kosten de kaarten € 6,00.

Geen rang (vrije zit):   € 6,00

KatZmaV:
Een zo goed als nieuwe band, die de crisis moeiteloos wist te doorstaan en in 2018 niet te lang wil stilstaan bij het feit dat er 175 jaar aan bandervaring in de pocket zit!
KatZmaV speelt covers. Maar dat zegt niet zoveel; want menig nummer is zodanig verbouwd, dat een regulier en malafide aannemersbedrijf er jaloers op is.

KatZmaV heeft 9 mannen bereid gevonden hun ziel en zaligheid op te offeren voor de Schone Kunsten en het Grote Geld. Resultaat: 2 aanstekelijke en uitermate aantrekkelijke frontmannen, een uitbundig toeterende blazerssectie en een retestrakke rhythmsection.
Verrassende covers, bijzondere wendingen en spectaculaire ontsnappingen. Rock, Reggae, Ska, HipHop of Bluegrass: alle genres, songs en artiesten zijn vogelvrij verklaard. Alles is toegestaan om te overleven….!

Waggon:
Waggon is een band die eind jaren 60 is ontstaan uit "Macconago", een bandje van een paar enthousiaste studenten die zélf songs schreven. Waggon is altijd een hobbyband geweest waarin het speelplezier, ook nu nog, absoluut op de eerste plaats komt. Dit wordt duidelijk als je bedenkt dat de band tot voor kort élke week bij elkaar kwam voor repetities en in familie- en kennissen kring vaak gratis optreedt. Een geld kostende hobby dus! Grappig en uniek detail is dat de band van 1980 tot 1990, misschien wel als enige ter wereld, uit alleen linkshandige gitaristen bestond!

Waggon speelt nagenoeg alle genres, van Country tot Indie, van Nederpop tot Reggae. tot Soul, Funk & Disco.

Saturday Night Live is een nieuw concept met altijd live muziek. Heerlijk genieten van goede muziek, op de dansvloer, onder het genot van een drankje!

Aanvang: 21:30 uur (zaal open 21:00 uur).

Geen rang (vrije zit) :   € 6,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 6,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  Preview seizoen 2019-2020  di 09 apr 2019 - 20:00 uur - Middenzaal Vrije Zit Dans
K's Choice  LOVE = MUSIC tour 2019  vr 25 jan 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden