VAMOS! - RTL Nederland & Rick Engelkes Film en Theater Producties

Deel deze pagina
wo 07 mrt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal

‘VAMOS!’ is een nieuwe, grootse comedymusical met Lenette van Dongen.

1e rang:   € 41,50

‘VAMOS!’ is een nieuwe, grootse comedymusical met Lenette van Dongen. We kennen het allemaal van het programma ‘Ik Vertrek’: mensen die alles achter zich laten om in een ver buitenland een nieuw leven te beginnen. Maar meestal gaat dat niet van een leien dakje... Zo ook in ‘VAMOS!’. Drie totaal verschillende vrouwen besluiten het avontuur aan te gaan door te investeren in een oud en afgebladderd hotel in het Zuiden van Spanje. Eenmaal aangekomen moet er nog heel wat gebeuren, wil de ruïne een florerend hotel worden. Script, liedteksten en muziek worden gemaakt door Allard Blom en Jeroen Sleyfer. Samen met Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon in de hoofdrol staan zij garant voor een vrolijke en muzikale avond uit.

Boek nu voor de beste plaatsen!

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Deze voorstelling is ook te zien op:

1e rang :   € 41,50   Normaal tarief
2e rang :   € 37,00   Normaal tarief
3e rang :   € 33,00   Normaal tarief
4e rang :   € 29,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Vamos

So Nice Theaterdiner - Vamos

wo 07 mrt 2018 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 41,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Simone Kleinsma, William Spaaij e.a.  Was getekend Annie M.G. Schmidt  ma 14 mei 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Musical
Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, e.a.  The Addams Family (try-out)  zo 25 nov 2018 - 14:00 uur - Rabozaal Musical
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden