Saint-Petersburg Tchaikovsky-Ballet - Romeo & Juliet

Deel deze pagina
za 02 mrt 2019 - 19:30 uur - Rabozaal


GEANNULEERD 

Deze voorstelling is om organisatorische redenen geannuleerd. Gasten die al een kaartje hebben gekocht ontvangen persoonlijk bericht.

1e rang:   € 31,50

Vanavond waan je je in het veertiende-eeuws Verona, maak je de vete mee tussen de Montagues en de Capulets en zie je de liefde die opbloeit tussen Romeo en Julia.

En dat allemaal gepresenteerd door het  Sint Petersburg Tchaikovsky Ballet; klassiek Russisch ballet, een betoverend decor en prachtige muziek. Dit wereldberoemde werk van William Shakespeare is tientallen keer verfilmd, bezongen, gespeeld en gedanst. Het verhaal van Romeo en Julia is tijdloos en ook het Tchaikovsky Ballet bewijst er prima mee uit de voeten te kunnen.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 31,50   Normaal tarief
1e rang :   € 21,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 28,00   Normaal tarief
2e rang :   € 19,00   CJP / Jeugd
3e rang :   € 25,00   Normaal tarief
3e rang :   € 17,00   CJP / Jeugd
4e rang :   € 22,00   Normaal tarief
4e rang :   € 15,00   CJP / Jeugd

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

za 02 mrt 2019 - 17:15 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 31,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

door het collectief van Jens van Daele / BURNING BRIDGES  NachtHexen II / La Parisienne  za 06 apr 2019 - 20:30 uur - Middenzaal Dans
Conny Janssen danst  BROOS  wo 08 mei 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden