Theater Rotterdam i.s.m. Toneelschuur Producties - Revolutionary Road (Erik Whien)

Deel deze pagina
wo 29 nov 2017 - 20:00 uur - Middenzaal

Het veel geprezen ‘Revolutionary Road’ fileert de droom van het gelukkige gezinsleven en is in de ogen van velen een moderne klassieker.

1e rang:   € 22,50

Hoe breek je uit je eigen leven zonder er zelf aan kapot te gaan? Het jonge echtpaar Frank en April Wheeler is totaal vastgelopen in hun burgerlijke bestaan in de buitenwijken van een grote stad, waar alles en iedereen moet passen in het perfecte plaatje. Een verstikkend bestaan. Terwijl ze hun leven steeds meer haten, valt hun huwelijk langzaam uit elkaar.

Met zijn indringende gevoel voor psychologie kruipt Richard Yates in de hoofden van mensen wier innerlijke levens nooit zo aangeharkt zijn als hun gazonnetjes. Het veel geprezen ‘Revolutionary Road’ fileert de droom van het gelukkige gezinsleven en is in de ogen van velen een moderne klassieker.
Na de film met o.a. Leonardo DiCaprio en Kate Winslet nu de toneelbewerking van dit boek met topacteurs Jacob Derwig (o.a. ‘KLEM’), Malou Gorter (o.a. ‘Borgen’), Teun Luijkx (o.a. Adam uit de tv-serie 'A'dam - E.V.A.') en Alejandra Theus.

Inleiding

Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 19:00 uur. De inleiding is te reserveren in stap 3 bij de voorstelling.

1e rang:   € 22,50   Normaal tarief
2e rang:   € 20,00   Normaal tarief

Inleiding

Inleiding

wo 29 nov 2017 - 19:00 uur

Inleiding

1e rang:   € 22,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Toneelgroep Oostpool  iHo  wo 01 nov 2017 - 19:30 uur - Rabozaal Toneel
OPVLIEGERS 3: New York, New York  Antje Monteiro, Anouk van Nes, Joanne Telesford en Sandra Mattie  za 06 jan 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden