Karsu - Plays Atlantic Records

Deel deze pagina
vr 13 apr 2018 - 20:30 uur - Middenzaal

Karsu, winnares van de Jazzism Edison Publieksprijs 2016, duikt in de muziek van Atlantic Records! Samen met een ijzersterke band brengt Karsu liedjes ten gehore uit de tijd dat Atlantic Records net begon.

1e rang:   € 18,50

Karsu, winnares van de Jazzism Edison Publieksprijs 2016, duikt in de muziek van Atlantic Records! Samen met een ijzersterke band brengt Karsu liedjes ten gehore uit de tijd dat Atlantic Records net begon. Wat velen niet weten is dat oprichter Ahmet Ertegün, van Turkse komaf, een van de grondleggers is geweest van de broeierige tijd van de 'black music'. Ahmet heeft vanaf de oprichting van Atlantic Records (1947) talenten naar voren geschoven als Ray Charles, The Rolling Stones, Aretha Franklin, The Bee Gees, Led Zeppelin, Eric Clapton en Cher.

Ambassadeurszoon Ahmet was een van de eerste Turken in Amerika. Karsu brengt zijn reis door middel van muziek ten gehore. Van de Turkse roots tot de bruisende jazz die we vandaag de dag nog kennen. Van covers tot eigen werk door misschien wel Nederlands meest veelzijdige jonge zangeres. Van een uitverkocht Carnegie Hall in New York via de Kleine Komedie, Carré en het Concertgebouw in Amsterdam naar Schouwburg Hengelo! Zie onze website voor haar indrukwekkende versie van ‘Skyfall’ bij Giel Beelen.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Deze voorstelling is ook te zien:
17 februari 2018 | Parkgebouw Rijssen | Klik hier
1 maart 2018 | De Bond Oldenzaal | Klik hier
11 maart 2018 | Theaterhotel Almelo | Klik hier
7 mei 2018 | Vrijhof Cultuur Enschede | Klik hier

1e rang :   € 18,50   Normaal tarief
2e rang :   € 16,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Karsu

So Nice Theaterdiner - Karsu

vr 13 apr 2018 - 18:30 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 18,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Nederpop All Stars  Een avond klassiekers uit de Nederlandstalige popmuziek  za 27 jan 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Sarah Jane vs Shishani Vranckx  Thijs Borsten Daagt uit  do 15 feb 2018 - 20:00 uur - Middenzaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden