Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Joanne Telesford en Sandra Mattie - Opvliegers 4: Trossen los!

Deel deze pagina
vr 22 mrt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal


Vriendinnen Loes, Moniek, Joke en Shirley gaan op cruise! Ze hebben alleen allemaal moeite om hun problemen aan wal achter te laten.

1e rang:   € 25,10

Loes is door haar zus Lydia (vorige seizoenen de rol van Antje Monteiro), een bekende zangeres, gevraagd een optreden op een cruiseschip over te nemen. Aan boord van het cruiseschip komt Loes de vriendinnen Moniek, Joke en Shirley tegen. Ze gaan op reis, maar hebben alleen allemaal moeite om hun problemen aan wal te laten. Joke denkt dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Loes is door haar zus gestrikt om een goed betaalde schnabbel over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is...En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.

Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal liever niet over willen hebben, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Deze voorstelling is ook te zien:
vr            18-1-2019            ZINiN Nijverdal, klik hier
di            5-2-2019              Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, klik hier
di            5-3-2019              Theaterhotel Almelo, klik hier

1e rang :   € 25,10   Normaal tarief
2e rang :   € 22,50   Normaal tarief
3e rang :   € 19,90   Normaal tarief
4e rang :   € 17,40   Normaal tarief
1e rang:   € 25,10
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  We will rock you (try-out)  do 28 nov 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Musical
  We will rock you (try-out)  zo 01 dec 2019 - 15:00 uur - Rabozaal Musical
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden