Het Nationale Theater - Onze Straat

Deel deze pagina
wo 20 mrt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Vrije Zit


‘Onze straat’ gaat over een straat, ergens in een stad in Nederland, met bewoners die wel een voordeur maar niet hun leven delen. In drie grote scènes zien we hoe de tijd door de straat heen trekt en leren we tien bewoners uit één appartementencomplex kennen en zien we hoe hun levens zich ontwikkelen. Mensen verhuizen, liefdes ontstaan, kinderen worden geboren, ouderen sterven. Alles verandert, maar het leven gaat door.

Geen rang (vrije zit):   € 23,50

Extra bijzonder is de setting: het publiek zit rondom de acteurs op het toneel. Tussen de scènes en na afloop van de voorstelling worden hapjes en drankjes uitgedeeld. Het ontroerende verhaal, het ontregelende effect van een intieme voorstelling op toneel zorgen voor een onvergetelijke theaterbelevenis.

Tekst: Nathan Vecht Regie: Daria Buckvic Spel: o.a. Scott Beekhuizen, Leòn Ali Cifteci, Joy Delima, Tamar van den Dop, Antoinette Jelgersma, Yela de Koning, Mark Lindeman, Nazmiye Oral, Romana Vrede, Stefan de Walle.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Deze voorstelling is ook te zien:
di            26-3-2019            Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, klik hier

Geen rang (vrije zit) :   € 23,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

wo 20 mrt 2019 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Geen rang (vrije zit):   € 23,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Aluin  De Odyssee  wo 06 feb 2019 - 19:30 uur - Middenzaal Toneel
Arijan van Bavel e.a.  Medisch Centrum Best  wo 27 feb 2019 - 20:00 uur - Middenzaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden