Paulien Cornelisse - Om mij moverende redenen

Deel deze pagina
do 15 mrt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal

In ‘Om mij moverende redenen’ zal Paulien in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven kijken.

1e rang:   € 19,50

Wat zegt het over je als je een spiegel in de wc hebt hangen? Wat is er aan de hand met mensen die te hard ‘eh’ zeggen? En hoe verhoudt de wens tot het hebben van groene vingers zich tot het daadwerkelijk hebben van groene vingers? In ‘Om mij moverende redenen’ zal Paulien in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven kijken. Over wat je kunt zien, maar niet wilt zien. Over wat je wilt begrijpen, maar niet kunt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom.

Paulien Cornelisse won de Neerlands Hoop Prijs voor ‘Dagbraken’ en werd genomineerd voor de Poelifinario voor ‘Maar ondertussen’. Ook schreef ze de bestsellers ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’, ‘En dan nog iets’ en ‘De verwarde cavia’.

De pers over 'Om Mij Moverende Redenen':
"Zij behandelt niet de politiek of het laatste nieuws, maar op subtiele en aburdistische wijze bespreekt ze wel grote thema's als jeugd en ouderdom, omgaan met de dood en het verstrijken van de tijd." **** (Volkskrant)
"In haar nieuwe show Om mij moverende redenen laat Cornelisse als vanouds haar prettig gekantelde blik vallen op alledaagse onbenulligheden die in haar universum grote proporties kunnen aannemen." **** (Trouw)
"Een meesterlijk vertelster" **** (AD)

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Deze voorstelling is ook te zien:
7 september 2017 | Hof 88 Almelo | Klik hier
5 oktober 2017 | ZINiN Nijverdal | Klik hier
26 oktober 2017 | De Kappen Haaksbergen | Klik hier

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief
3e rang :   € 15,50   Normaal tarief
4e rang :   € 13,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Paulien Cornelisse

So Nice Theaterdiner - Paulien Cornelisse

do 15 mrt 2018 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Joost & Martijn  Kwinkslag  do 29 mrt 2018 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret
Preview  Preview Seizoen 2018-2019  di 10 apr 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Diversen
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden