Richard Groenendijk - Om Alles!

Deel deze pagina
za 09 dec 2017 - 20:00 uur - Rabozaal

Richard Groenendijk is één van de meest complete theaterpersoonlijkheden van Nederland. Na een uitstapje met een orkest, verschillende tv-programma’s, waaronder zijn eigen zaterdagavondshow bij RTL 4, is Richard Groenendijk terug waar hij op zijn allerbest is; in het theater!

1e rang:   € 19,50

Richard Groenendijk is één van de meest complete theaterpersoonlijkheden van Nederland. Na een uitstapje met een orkest, verschillende tv-programma’s, waaronder zijn eigen zaterdagavondshow bij RTL 4, is Richard Groenendijk terug waar hij op zijn allerbest is; in het theater met een splinternieuwe eigen cabaretvoorstelling.

Ruim anderhalf uur lang een aaneenschakeling van hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en smakelijke types. Richard heeft een grote mond, maar een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker niet zichzelf.

Zoals het Parool schreef; ‘Intens geestig, maar ook met een warm hart.’

"Groenendijk creëert een sfeer waarbij zijn gehoor als het ware bij hem op de koffie is. Een volkomen ontwapenende gastheer bij wie je je thuis voelt." (...) In Om alles! bewijst Richard Groenendijk met zijn authentieke stijl tot de
grote komieken van ons land te behoren." ***** (AD)

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Deze voorstelling is ook te zien:
18 oktober 2017 | Hof 88 Almelo | Klik hier
10 november 2017 | De Bond Oldenzaal | Klik hier
22 maart 2018 | Theaterhotel Almelo | Klik hier

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief
3e rang :   € 15,50   Normaal tarief
4e rang :   € 13,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Richard Groenendijk

So Nice Theaterdiner - Richard Groenendijk

za 09 dec 2017 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Renate Reijnders  Humorcollege  vr 06 apr 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Cabaret
Marjolijn van Kooten  Ik zie de bui al hangen  do 19 apr 2018 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden