NIGHT FEVER - the very best of the Bee Gees (staanplaats)

Deel deze pagina
vr 15 dec 2017 - 20:30 uur - Rabozaal Staanplaatsen


Deze show van Night Fever staat als een huis en is een must-see voor iedere Bee Gees liefhebber!

Let op: u boekt staanplaatsen. Voor zitplaatsen, klik hier.

Geen rang (vrije zit):   € 34,00

Na een enorm succesvolle eerste tour in Nederland vorig theaterseizoen, komen de heren van Night Fever terug naar de grote zalen om het repertoire van de gebroeders Gibb live te laten horen. De show een must see voor iedere Bee Gees liefhebber. Night Fever - the very best of the Bee Gees wordt niet voor niets de beste Bee Gees tribute show van Europa genoemd.

You should be dancing, yeah!
Wie aan de Bee Gees denkt, denkt aan dansen. Barry, Robin en Maurice waren de helden van de disco met hun witte jumpsuits, kettingen en borsthaar. De discoklassiekers ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’ van het trio komen zeker voorbij tijdens deze avond. Maar ook de hits waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden en hun oude sound die door vele muziekkenners als steengoed bestempeld wordt, zoals ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ worden tot in perfectie live gespeeld. De 7-mans formatie uit Duitsland reproduceert het geluid van het origineel inclusief de unieke falsetto’s die de broers wereldberoemd maakten, in een 2,5 uur durend concert. Night Fever wordt vergezeld door een zangeres die de prachtige duetten met Barbra Streisand, Celine Dion en Yvonne Elliman voor haar rekening neemt.

De entreeprijs is inclusief garderobe en exclusief pauzedrankje.

Let op: u boekt staanplaatsen. Voor zitplaatsen, klik hier.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Geen rang (vrije zit) :   € 34,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 34,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

De Nieuwe Oost  Het Wilde Oosten  do 15 nov 2018 - 20:30 uur - Concordia - ENSCHEDE Dans
Racoon  in concert  vr 07 dec 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden