Ensemble Lite van het Orkest van het Oosten - Nieuwjaarsconcert

Deel deze pagina
zo 13 jan 2019 - 15:00 uur - Middenzaal


De nieuwjaarsconcerten van het ensemble Lite worden elk jaar met zoveel enthousiasme ontvangen dat de musici van het Orkest van het Oosten ook in 2019 terugkeren in Schouwburg Hengelo.

Met een spetterend en veelzijdig programma en een bijzondere gast artiest luiden zij, onder de artistieke leiding van Tim Nobel, het nieuwe jaar in.

1e rang:   € 17,50

Op het programma staat weer muziek in allerlei verschillende stijlen: van gepassioneerde tango's tot opzwepende zigeunermuziek en swingende jazz.

Heerlijke muziek om het jaar 2019 mee te beginnen!

Dit jaar verwelkomt Lite als bijzondere gast zangeres Esther Pierweijer. Na haar conservatoriumstudie in Enschede, Rotterdam en Keulen won Esther verschillende nationale en internationale prijzen en werkte zij in binnen- en buitenland met grote dirigenten als Jaap van Zweden en Nicolai Alexeev. Afgelopen seizoen was zij te bewonderen als vocal coach bij The Talent Project op RTL 4. Extra bijzonder aan Esther is dat zij thuis is in zowel het klassieke repertoire als in de lichte muziek. Dat maakt haar de perfecte match voor Lite. 

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
1e rang :   € 6,00   CJP / Jeugd
2e rang :   € 15,50   Normaal tarief
2e rang :   € 5,00   CJP / Jeugd
1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Liza Ferschtman, Maria Milstein en Sander Sittig  Eerbetoon Herman Krebbers  zo 20 okt 2019 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Tania Kross  Van Mozart tot Madonna  za 15 feb 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden