Ricky Koole en Leo Blokhuis & band - New Orleans

Deel deze pagina
za 04 mei 2019 - 20:30 uur - Rabozaal


Gooi jazz, rhythm & blues, soul, rock en cajun bij elkaar en je hebt New Orleans gevangen in geluid: Louis Armstrong, Dr. John, Fats Domino, Labelle, Allen Toussaint, Irma Thomas, The Meters en the Rebirth Brass Band zijn de vertolkers van deze sound.

1e rang:   € 27,50

Muziekkenner Leo Blokhuis en zijn vrouw, actrice en zangeres Ricky Koole, vormen een onweerstaanbaar duo als het gaat om de ‘New Orleans’-sound. In dit uitbundige programma - met zeker ook intieme en persoonlijke passages - werken Blokhuis, Koole en Peroti samen met de blazers van K.O. Brass (de Kyteman blazerssectie die ook samenwerkte met Typhoon, Blaudzun en vele anderen), het trio Ocobar (vooral bekend van Wilfried de Jong’s tv-programma Holland Sport) en toetsenist Roel Spanjers (bekend van Normaal en een van de beste New Orleans-pianisten uit ons land).

‘New Orleans’, over de stad die altijd bruist!

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 27,50   Normaal tarief
2e rang :   € 24,50   Normaal tarief
3e rang :   € 22,00   Normaal tarief
4e rang :   € 19,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

za 04 mei 2019 - 18:15 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 27,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

NIGHT FEVER  The very best of the Bee Gees ZIT/STA (reprise)  vr 03 mei 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Staanplaatsen Muziek
Speechless  Growing up  zo 26 mei 2019 - 19:00 uur - Middenzaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden