Edwin Evers Band - Mooi zo! (reprise)

Deel deze pagina
di 09 apr 2019 - 20:00 uur - Rabozaal


Met zijn ochtendshow op Radio 538 praat D.J. Edwin Evers Nederland de ochtend door. Maar de geboren Hardenberger is ook ontzettend muzikaal. Hij zingt, hij drumt, hij maakt swingende muziek die perfect bij het theater past met zijn eigen Edwin Evers Band.

1e rang:   € 34,50

In die band heeft Edwin een aantal van de beste muzikanten van Nederland verzameld, zoals Allard Buwalda op saxofoon, Jeroen Rietbergen op piano en Tessa Boomkamp op drums.

Dit seizoen trekt de band het land door met de gloednieuwe theatershow ‘Mooi zo!’ met muziek van hun helden, zowel akoestisch als lekker hard.

Het wordt een avond vol muziek, sketches en humor, precies zoals u van de Edwin Evers Band gewend bent.

Deze concerten raken gegarandeerd uitverkocht, dus wees er snel bij!

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

 

1e rang :   € 34,50   Normaal tarief
2e rang :   € 31,00   Normaal tarief
3e rang :   € 27,50   Normaal tarief
4e rang :   € 24,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

di 09 apr 2019 - 17:30 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 34,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

dIRE sTRATS  in concert  wo 10 apr 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
A Night of Queen with Joseph Clark  The music of Queen (reprise)  wo 24 apr 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden