Introdans - Méditerranée

Deel deze pagina
vr 24 nov 2017 - 20:00 uur - Rabozaal


Een programma met creaties van Spaanse choreografen, variërend in leeftijd en ervaring en ieder met een eigen stijl, maar zeker óók zielsverwanten.

1e rang:   € 27,50

Zuidelijke sferen, Latijns temperament, sensualiteit en levenslust: dat zijn de ingrediënten van ‘Méditerranée’. Een programma met creaties van Spaanse choreografen, variërend in leeftijd en ervaring en ieder met een eigen stijl, maar zeker óók zielsverwanten. Hun benadering van dans is aards, intuïtief en gevoelsmatig, veelal voortvloeiend uit de muziek die hen inspireert.

Cayetano Soto creëert speciaal voor ‘Méditerranée’ een nieuw duet en daarnaast presenteert Introdans de Nederlandse première van zijn succesvolle werken ‘Conrazoncorazon’ en ‘Sortijas’. Ook de jonge choreograaf Jorge Pérez Martínez komt met een nieuwe creatie en het wonderschone ‘Rassemblement’ van Spanjes meest bekende choreograaf, Nacho Duato, maakt dit zinderende programma compleet.

"De strenge geometrische formaties en unisono scherpte van de dans staat haaks op de losse fifties bossanova en de vette Franse chansons die de dans muzikaal ondersteunen. Heerlijk." **** (Trouw)
"Strak getemde passie" **** (Volkskrant)

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 27,50   Normaal tarief
1e rang :   € 11,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 24,50   Normaal tarief
2e rang :   € 10,00   CJP / Jeugd
3e rang :   € 22,00   Normaal tarief
3e rang :   € 9,00   CJP / Jeugd
4e rang :   € 19,00   Normaal tarief
4e rang :   € 8,00   CJP / Jeugd
1e rang:   € 27,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

De Nieuwe Oost  Het Wilde Oosten  do 15 nov 2018 - 20:30 uur - Concordia - ENSCHEDE Dans
Kalpana Raghuraman  Superhuman: Our Darkness  wo 09 jan 2019 - 20:00 uur - Middenzaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden