Dood Paard en Adelheid+Zina - Matglazen Vensters

Deel deze pagina
za 28 apr 2018 - 20:30 uur - Middenzaal

Doeze en Tacita: een echtpaar boven de vijftig. Wat misschien ooit liefde is geweest heeft allang de vorm aangenomen van gewenning en berusting. Het water in de stille vijver van hun leven klotst hoog op wanneer Beau zich meldt. Hij is de zoon uit een eerder huwelijk van Doeze.

1e rang:   € 17,50

Nu is the place to be
Utopia is now, is where we live

Doeze en Tacita: een echtpaar boven de vijftig. De wereld verandert sneller dan dit tweetal bij kan houden. Gentrificatie drijft hen keer op keer verder naar de periferie van de stad en steeds pakken ze hun boeltje. De nieuwe stad rukt op en het is zeer de vraag of daar voor hen nog plek is. Het water in de stille vijver van hun leven klotst hoog op wanneer Beau zich meldt. Hij is de zoon uit een eerder huwelijk van Doeze. Beau staat voor een ander leven dan dat waarmee Doeze en Tacita vertrouwd zijn. Een leven op de de snelheid van deze tijd.
En hoe zeker hij ook alles weet en hoe scherp hij ook ziet wat de wetten van de nieuwe wereld zijn – toch kent ook Beau zijn momenten van twijfel.

Na de locatievoorstelling Eiland (2015) waarin Manja Topper en Titus Muizelaar voor het eerst optraden als Tacita en Doeze, is Matglazen Vensters het tweede stuk dat Rob de Graaf schrijft voor deze twee spelers en deze twee personages, die dit keer worden vergezeld door Kuno Bakker als Beau. De vormgeving is door Wim T. Schippers.

Een voorstelling van Kuno Bakker, Titus Muizelaar, Manja Topper en Julian Maiwald, Michael Yallop
Tekst Rob de Graaf Vormgeving Wim T. Schippers

Inleiding

Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 19:30 uur. De inleiding is te reserveren in stap 3 bij de voorstelling.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
2e rang :   € 15,50   Normaal tarief

Inleiding

Inleiding

za 28 apr 2018 - 19:30 uur

Inleiding

So Nice Theaterdiner - Matglazen vensters

So Nice Theaterdiner - Matglazen vensters

za 28 apr 2018 - 18:15 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Ekaterina Levental  De Grens  wo 19 sep 2018 - 20:00 uur - Middenzaal Klassiek
Aluin  1609 Staakt het vuren  do 11 okt 2018 - 19:30 uur - Middenzaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden