Dood Paard en Adelheid+Zina - Matglazen Vensters

Deel deze pagina
za 28 apr 2018 - 20:30 uur - Middenzaal


Doeze en Tacita: een echtpaar boven de vijftig. Wat misschien ooit liefde is geweest heeft allang de vorm aangenomen van gewenning en berusting. Het water in de stille vijver van hun leven klotst hoog op wanneer Beau zich meldt. Hij is de zoon uit een eerder huwelijk van Doeze.

1e rang:   € 17,50

Nu is the place to be
Utopia is now, is where we live

Doeze en Tacita: een echtpaar boven de vijftig. De wereld verandert sneller dan dit tweetal bij kan houden. Gentrificatie drijft hen keer op keer verder naar de periferie van de stad en steeds pakken ze hun boeltje. De nieuwe stad rukt op en het is zeer de vraag of daar voor hen nog plek is. Het water in de stille vijver van hun leven klotst hoog op wanneer Beau zich meldt. Hij is de zoon uit een eerder huwelijk van Doeze. Beau staat voor een ander leven dan dat waarmee Doeze en Tacita vertrouwd zijn. Een leven op de de snelheid van deze tijd.
En hoe zeker hij ook alles weet en hoe scherp hij ook ziet wat de wetten van de nieuwe wereld zijn – toch kent ook Beau zijn momenten van twijfel.

Na de locatievoorstelling Eiland (2015) waarin Manja Topper en Titus Muizelaar voor het eerst optraden als Tacita en Doeze, is Matglazen Vensters het tweede stuk dat Rob de Graaf schrijft voor deze twee spelers en deze twee personages, die dit keer worden vergezeld door Kuno Bakker als Beau. De vormgeving is door Wim T. Schippers.

Een voorstelling van Kuno Bakker, Titus Muizelaar, Manja Topper en Julian Maiwald, Michael Yallop
Tekst Rob de Graaf Vormgeving Wim T. Schippers

Inleiding

Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 19:30 uur. De inleiding is te reserveren in stap 3 bij de voorstelling.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
2e rang :   € 15,50   Normaal tarief
1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Orkater  237 redenen om door te gaan  vr 12 apr 2019 - 20:30 uur - Middenzaal Toneel
Het huis van Asporaat  Judeska in de TBS-kliniek  za 20 apr 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden