Tarikh Janssen, Keja Kwestro, Rogier in ’t Hout, Daniel Cornelissen, Anna Keuning e.a. - Marvellous

Deel deze pagina
vr 08 mrt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal


‘Marvellous’ is de opvolger van het succesvolle ‘Watskeburt?! - de musical’.

1e rang:   € 29,50

‘Marvellous’ is de eerste superhelden saga musical happening ter wereld! ‘Marvellous’ wordt een muzikale en spectaculaire ode aan het superheldengenre. Een grappig, spannend en ontroerend epos over de vraag wat het precies inhoudt om een superheld te zijn, met een flinke knipoog naar de succesvolle superheldenfilms, zeg maar al die types met een cape. Schieten, vliegen, duiken, racen, vlammen en explosies. Dat kan natuurlijk niet in het theater. Toch?

Klik hier voor een online artikel uit de Volkskrant met daarin o.a. een interview met Peter van de Witte over Marvellous.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 29,50   Normaal tarief
2e rang :   € 26,50   Normaal tarief
3e rang :   € 23,50   Normaal tarief
4e rang :   € 20,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

vr 08 mrt 2019 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 29,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Chinese National Circus  The Great Wall  do 27 dec 2018 - 19:30 uur - Rabozaal Show
Dominic Seldis & James Pearson  Stand Up Bass  vr 17 mei 2019 - 20:30 uur - Middenzaal Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden