OKAREKA DANCE COMPANY - Mana Wahine

Deel deze pagina
za 01 apr 2017 - 20:00 uur - Rabozaal

Voor het eerst komt een van de belangrijkste dansgezelschappen uit Nieuw­Zeeland naar ons land. Okareka Dance Comany combineert moderne dans met traditionele Maori­dans en maakt gebruik van de allernieuwste beeld-­, licht­- en computertechnieken. Dit resulteert in de indrukwekkende en oogverblindende voorstelling 'Mana Wahine'. 

1e rang:   € 27,50

Voor het eerst komt een van de belangrijkste dansgezelschappen uit Nieuw­Zeeland naar ons land. Het unieke van Okareka Dance Comany is dat zij moderne dans combineren met traditionele Maori­dans en gebruik maakt van de allernieuwste beeld­-, licht-­ en computertechnieken. Dit resulteert in de indrukwekkende en oogverblindende voorstelling 'Mana Wahine'.

De voorstelling gaat over moed en vastberadenheid en is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Te Aokapurangi, een jong meisje van het eiland Mokoia. Ze werd in een stammenstrijd gevangen genomen en meegevoerd. Jaren later keerde ze terug en redde haar volk.

“Mana Wahine is above all a rich fusion of choreography, music, tikanga Maori and perfor mance practices, AV, lighting and performance design … enriched and enlivened by the dancing of five powerhouse performers.”

'Mana Wahine' is onderdeel van het reizend Nieuw Zeeland festival 2017 waarin Rabotheater Hengelo samen met enkele andere schouwburgen participeert. Een unieke kans om kennis te maken met dans zoals wij die hier nog niet hebben kunnen zien! 

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in stap 3 van het bestelproces.

1e rang:   € 27,50   Normaal tarief
1e rang:   € 15,00   CJP / Jeugd
2e rang:   € 24,50   Normaal tarief
2e rang:   € 13,50   CJP / Jeugd
3e rang:   € 22,00   Normaal tarief
3e rang:   € 12,00   CJP / Jeugd
4e rang:   € 19,00   Normaal tarief
4e rang:   € 10,50   CJP / Jeugd
1e rang:   € 27,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Conny Janssen danst  HOME  vr 14 apr 2017 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
Isabelle Beernaert, Ivar Oosterloo en het Frank Deruytter Jazz Quintet  Unforgettable - A Night out in Manhattan  vr 07 apr 2017 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden