Helligen Hendrik - Lös (reprise)

Deel deze pagina
za 23 jan 2016 - 20:00 uur - Rabozaal

In zijn theatershow ‘Lös’ overdenkt de eigenzinnige Tukker hardop zijn zonden en neemt hij een vergaand besluit: het roer gaat om! Hendrik wordt een aardig mens, een goede burger, een attente man. Het vrouwvolk kan weer veilig over straat!
Tijdens deze voorstelling worden TV opnames gemaakt.

1e rang:   € 21,50

Met 40 (uitverkochte) voorstellingen in het seizoen 2014 - 2015 is Helligen Hendrik definitief doorgebroken. Een reprise voorstelling in Hengelo was dan ook onvermijdelijk.

Bezinning lijkt het toverwoord voor de komende jaren. Modieus als hij is gaat Helligen Hendrik mee met de rage. In ‘Lös’ overdenkt de eigenzinnige Tukker hardop zijn zonden en neemt hij een scherpzinnig besluit: het roer gaat om! Hendrik van der Pette stelt gedecideerd een uitgebreide lijst met goede voornemens op. Zo wil hij zijn driften voortaan onderdrukken en hulpvaardiger en socialer worden. Ook heeft hij de ambitie om bedachtzamer om te springen met de vrouwelijke sekse en meldt hij zich aan bij de regionale… spermabank.

Logischerwijze komt er van al die ambitieuze plannen geen zier terecht. Al vlot richt hij weer de ene na de andere catastrofale verwoesting aan. Daarbij neemt de sikkeneurige cabaretier bepaald geen blad voor de mond. Tere zieltjes, fatsoensrakkers en moraalridders zijn dus gewaarschuwd. In ‘Lös’ gaat Helligen Hendrik letterlijk los; met alle komische gevolgen van dien. Tot… z’n date ten tonele verschijnt!

TV registratie in Hengelo
De voorstelling in Hengelo is extra bijzonder omdat RTV Oost TV opnames maakt.

www.helligenhendrik.nl

1e rang:   € 21,50   Normaal tarief
2e rang:   € 19,00   Normaal tarief
3e rang:   € 17,00   Normaal tarief
4e rang:   € 15,00   Normaal tarief
1e rang:   € 21,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Maarten van Rossem  'Glossy' professor met een loepzuivere blik  wo 20 dec 2017 - 20:30 uur - Middenzaal Cabaret
Bert Gabriëls  Gelukzoeker  za 06 jan 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden