Henk Lassche - Lezing met rondleiding

Deel deze pagina
vr 28 sep 2018 - 14:00 uur - Wolvecampfoyer


"45 jaar zoeken in de olieverf"

Dit jaar zit Henk Lassche 45 jaar in het schildersvak. Ter gelegenheid hiervan is er na 31 jaar weer een overzicht van zijn schilderijen te zien in zijn eigen woonplaats Hengelo.

Ter gelegenheid van deze tentoonstelling wordt er een kleurenbrochure over het leven en werk van Henk Lassche uitgegeven, met tekst van Evelien Snijders.

Naast de expositie in de Wolvecampfoyer zal er aan het einde van dit jaar ook in HeArtgallery in Hengelo een grote tentoonstelling zijn van zijn werk.

Geen rang (vrije zit):   € 0,00

Henk Lassche staat bekend als schilder van krachtige, geabstraheerde olieverfschilderijen. Laag over laag schilderend weet hij de essentie van het landschap te vangen. Zoals iedere goede schilder begon Lassche figuratief, maar gaandeweg werd zijn werk steeds abstracter en ontstond een eigen handschrift.

Henk Lassche geeft een lezing over zijn werk in de filmzaal van de schouwburg, met aansluitend een rondleiding door de tentoonstelling. De lezingen kunnen gratis bijgewoond worden, maar vanwege de beperkte capaciteit is reserveren noodzakelijk.

Dinsdag 25 september | 19:30 uur

Vrijdag 28 september | 14.00 uur

Geen rang (vrije zit) :   € 0,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 0,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Twents Jeugd Harmonie Orkest  InsecTJHOtel  vr 13 sep 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Regionaal
Hengelose Revue  nieuw programma  do 06 feb 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Regionaal
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden