BonteHond in coproductie met Beumer&Drost - Legends (8+)

Deel deze pagina
za 10 nov 2018 - 19:30 uur - Middenzaal


‘Legends’ is een beeldende en fysieke voorstelling die tegelijkertijd ontroerend en geestig is. Wie wil ontsnappen aan dagelijkse sleur kan een episch leven leiden.

In LEGENDS duiken Maurits, Lisa en Sacha in de wereld van LARP-en: een levensecht rollenspel waarin je je kunt meten aan personages uit fantasyboeken en films.

1e rang:   € 9,50

Wie wil je zijn? Ga je de rol spelen die men voor je bedacht heeft? Of schrijf je je eigen verhaal met jezelf als hoofdrolspeler? De mogelijkheden zijn eindeloos. Door middel van Larpen (live action role playing) zien we volwassenen die ondanks alle scheve blikken van buitenaf toch doorspelen en fantaseren en daarmee, net zoals Peter Pan, altijd kind zullen blijven.

Zo is een Almeerse accountant eigenlijk een behendige elf. Een uitgebluste huisvrouw een briljante kernfysioloog met telekinetische gaven en een werkloze IT’er een geliefde koning van een immens onderwaterrijk. LEGENDS is een beeldende en fysieke voorstelling over het verlangen om uit te stijgen boven de
werkelijkheid.

TIP: bestel de Serie Jeugdvoorstellingen (8-12 jaar), voor slechts € 24,00 en krijg toegang tot maar liefst 3 voorstellingen.

Workshops

Voorafgaand aan de voorstelling kun je meedoen aan een workshop! Deze begint om 18:30 uur en kost € 2,50. De workshop kunt u aanvinken in het bestelproces.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'1e rang :   € 9,50   Normaal tarief
2e rang :   € 8,50   Normaal tarief

Workshop

Workshop

za 10 nov 2018 - 18:30 uur

Workshop

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

za 10 nov 2018 - 17:15 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 9,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

NTJong  Robotje (6+)  zo 14 okt 2018 - 14:30 uur - Middenzaal Jeugd
ID Theatre Company  ID (12+)  do 01 nov 2018 - 19:30 uur - Middenzaal Jeugd
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden