BonteHond in coproductie met Beumer&Drost - Legends (8+)

Deel deze pagina
za 10 nov 2018 - 19:30 uur - Middenzaal


‘Legends’ is een beeldende en fysieke voorstelling die tegelijkertijd ontroerend en geestig is. Wie wil ontsnappen aan dagelijkse sleur kan een episch leven leiden.

In LEGENDS duiken Maurits, Lisa en Sacha in de wereld van LARP-en: een levensecht rollenspel waarin je je kunt meten aan personages uit fantasyboeken en films.

1e rang:   € 9,50

Wie wil je zijn? Ga je de rol spelen die men voor je bedacht heeft? Of schrijf je je eigen verhaal met jezelf als hoofdrolspeler? De mogelijkheden zijn eindeloos. Door middel van Larpen (live action role playing) zien we volwassenen die ondanks alle scheve blikken van buitenaf toch doorspelen en fantaseren en daarmee, net zoals Peter Pan, altijd kind zullen blijven.

Zo is een Almeerse accountant eigenlijk een behendige elf. Een uitgebluste huisvrouw een briljante kernfysioloog met telekinetische gaven en een werkloze IT’er een geliefde koning van een immens onderwaterrijk. LEGENDS is een beeldende en fysieke voorstelling over het verlangen om uit te stijgen boven de
werkelijkheid.

TIP: bestel de Serie Jeugdvoorstellingen (8-12 jaar), voor slechts € 24,00 en krijg toegang tot maar liefst 3 voorstellingen.

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'1e rang :   € 9,50   Normaal tarief
2e rang :   € 8,50   Normaal tarief
1e rang:   € 9,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

De Toneelmakerij  Snowflake (12+)  vr 05 apr 2019 - 14:30 uur - Middenzaal Jeugd
Danstheater Aya / Backbone  Black Memories (14+)  wo 10 apr 2019 - 19:30 uur - Middenzaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden