Harrie Jekkers & Klein Orkest - Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug

Deel deze pagina
za 03 mrt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal

Helaas, deze voorstelling is momenteel uitverkocht. 
Het gebeurt echter regelmatig dat er kort van tevoren nog weer enkele kaarten beschikbaar komen. Plaatst u zich op de wachtlijst, dan benaderen we u op het moment dat er kaarten vrijkomen.
NB: Voeg voor een goede bereikbaarheid uw telefoonnummer toe aan uw accountgegevens.

1e rang:   € 29,50

Na een sabbatical van 14 jaar, speelde Harrie Jekkers samen met Jeroen van Merwijk de zeer succesvolle voorstelling ‘ Jekkers en Jeroen’. En nu heeft Harrie Jekkers de smaak weer te pakken. Dit jaar wil hij nog één keer terug naar zijn muzikale roots, want voordat hij bekendheid kreeg als cabaretier was hij van 1979 tot 1985 zanger van de succesvolle popgroep Klein Orkest.

Nederland viel destijds als een blok voor hits als ‘Later is allang begonnen’, ‘Laat mij maar alleen’, ‘Koos Werkeloos’. Bovendien de band scoorde twee evergreens: ‘O, O Den Haag’ en ‘Over de Muur’. Allemaal komen ze voorbij in een muziektheaterprogramma over en door Klein Orkest.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Foto: Jaap Reedijk

Deze voorstelling is ook te zien:
12 mei 2018 | Wilminktheater Enschede | Klik hier

1e rang :   € 29,50   Normaal tarief
2e rang :   € 26,75   Normaal tarief
3e rang :   € 24,00   Normaal tarief
4e rang :   € 21,25   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Harrie Jekkers

So Nice Theaterdiner - Harrie Jekkers

za 03 mrt 2018 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 29,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

10cc  10cc in concert  za 10 mrt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
  The Johnny Cash Roadshow  zo 11 mrt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden