Korenfestival Amusing Hengelo

Deel deze pagina
za 02 jun 2018 - 11:00 uur - Schouwburgplein


De 13e editie Korenfestival Amusing Hengelo op zaterdag  2 juni 2018: het gezelligste korenfestival van Nederland

Ruim 100 koren van allerlei genres komen naar de binnenstad van Hengelo en geven optredens op 20 binnen- en buitenpodia.

Zaterdag 2 juni 2018: Korenfestival Amusing Hengelo, een festival voor ca. 100 koren van allerlei genres. Grote- en kleine popkoren, barbershop-singers, jazz-zanggroepen, koren met een religieuze of een klassieke achtergrond, shanty-koren enz., enz. treden op 20 binnen- en buitenpodia, in de binnenstad van Hengelo op. Elk optreden duurt 25 minuten. Na een gezamenlijke Sing-in zijn de optredens tussen 11.00 en 17.00 uur. De Schouwburg Hengelo is die dag de uitvalbasis en goed voor 3 (binnen)podia.

Bijzonder bij deze editie van Amusing Hengelo is dat ook de landelijke finale van het Nederlands Koorfestival wordt gehouden. Twaalf provinciale winnaars strijden om de titel: Beste koor van Nederland. Zie ook: www.nederlandskoorfestival.nl

Verdere bijzonderheden: het Nederlands Festival voor Vocale Ensembles. Een vakkundige jury beoordeelt de a capella ensembles op muzikaliteit, artistieke en zang-technische uitvoering. 

Na afloop is op het Schouwburgplein een sing-along, after party.

Gratis entree!

Info: www.amusing-hengelo.nl

Anderen bestelden ook

Hengelose Revue  Inpakken en wegwezen  za 02 feb 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Regionaal
KNGU & Sportvereniging H.G.V.  Your Stage Gym & Dansgala 2019  za 09 mrt 2019 - 15:00 uur - Rabozaal Regionaal
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden