Rob Scheepers - Kom maar op

Deel deze pagina
do 14 feb 2019 - 20:30 uur - Middenzaal


Rob Scheepers’ leven nam een wonderlijk scherpe wending. Hij werkte als marketeer toen hij werd gevraagd om een nieuwjaarsconference te maken waarmee hij prompt alle zalen beneden de rivieren meermaals uitverkocht.

1e rang:   € 16,50

Rob mocht aanschuiven bij DWDD én Jinek, was de Brabantse ster van de onelinershow ‘Padoem Patsss’ en zijn landelijke debuutprogramma sloot hij af in het prestigieuze DeLaMar in Amsterdam.

Na deze transformatie realiseert de cabaretier uit Sterksel (NB) zich dat het tweede deel van zijn leven begonnen is. In zijn tweede theatersolo vertelt Rob op scherpe, herkenbare en hilarische wijze over het dagelijks leven en de verrassende wendingen die het leven zomaar kan nemen:  ‘Kom maar op!’

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Deze voorstelling is ook te zien:
vr            5-4-2019             De Reggehof Goor, klik hier
do          11-4-2019            Stadstheater De Bond Oldenzaal, klik hier

1e rang :   € 16,50   Normaal tarief
2e rang :   € 14,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

do 14 feb 2019 - 18:15 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 16,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  Cameretten: Finalistentournee 2018  do 27 dec 2018 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret
Marc de Hond  Voortschrijdend Inzicht  vr 15 feb 2019 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden