Theatergroep De Kale - Klucht van de Molenaar

Deel deze pagina
do 22 nov 2018 - 20:00 uur - Middenzaal


Een keurige vrouw ’s kan avonds de stad niet meer in. De trekschuit waarmee ze uit Leiden kwam heeft vertraging opgelopen en nu zijn de stadspoorten al dicht. Ze vraagt onderdak bij een molenaar en zijn vrouw en wordt heel gastvrij ontvangen. Een beetje te gastvrij, want al snel blijkt dat de molenaar wel heel veel belangstelling heeft voor de stadse vrouw…

1e rang:   € 17,50

In het jaar dat de schrijver Bredero precies 400 jaar geleden overleed speelt Theatergroep De Kale een bruisende en toegankelijke voorstelling van deze klassieker uit de Nederlandse toneelliteratuur. De Kale houdt zich al jaren bezig met 17e-eeuwse toneelteksten en met hun beeldende spel en een fantasievolle vormgeving brengen ze de Gouden Eeuw een beetje dichterbij.

De pers:
“De voorstelling is een feest!” - NRC
“Dichter bij Bredero kun je niet komen!” - Leeuwarder Courant

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Deze voorstelling is te zien op:

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
2e rang :   € 15,50   Normaal tarief

Inleiding

Inleiding

do 22 nov 2018 - 19:00 uur

Inleiding

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

do 22 nov 2018 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Orkater  De Onzichtbare Man  wo 19 dec 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel
Ingeborg Elzevier, Annick Boer en Peter Tuinman  Genoeg nu over jou!  vr 11 jan 2019 - 20:00 uur - Middenzaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden