Jazzterdays - Jazzclub Hengelo presenteert

Deel deze pagina
zo 25 feb 2018 - 16:00 uur - Brasserie So Nice


Jazzclub Hengelo organiseert iedere eerste zondag van de maand jazzoptredens in theatercafé Brasserie So Nice van Schouwburg Hengelo (Ov).

Geen rang (vrije zit):   € 8,00

Jazzclub Hengelo, is alweer bijna twintig jaar geleden opgericht en nog steeds enthousiast bezig om de jazzmuziek in Hengelo te stimuleren en een podium te bieden aan veelbelovende amateur-
en (semi-)professionele jazzmusici uit de regio of daarbuiten. Daartoe organiseert Jazzclub Hengelo iedere eerste zondag van de maand jazzoptredens in Schouwburg Hengelo (Ov) waar gebruik gemaakt wordt van het theaterrestaurant Brasserie So Nice. Een theatercafé dat niet alleen geschikt is voor optredens van uiteenlopende jazzformaties, maar ook een gezellige plek waar u onder het genot van een drankje en een hapje naar goede jazzmuziek kunt luisteren.

U betaalt per concert € 8,00 p.p. aan de kassa, bij aanvang. Toegangskaarten kunnen niet via de website worden gereserveerd. Als u een jaarkaart heeft van de Jazzclub, heeft u gratis toegang. Een jaarkaart kost € 50,00 en is te bestellen via de website van de jazzclub of aan de kassa bij de jazzconcerten.
Alle concerten beginnen om 16.00 uur.

Zondag 25 februari: Jazzterdays

Jazzterdays bestaat uit zes ervaren muzikanten met allemaal een verschillende muzikale achtergrond. De passie voor swing & jazz bracht ze bij elkaar.
Ze brengen een zeer diverse mix van pop/jazz cross-overs, jazzblues, bossa nova, gipsy swing, wals musette en jazzliedjes. Een enkel liedje in het Gronings of het Maleis wordt niet geschuwd.

Bezetting:
- Yvonne Stoppels (vocals)
- Henk Puister (accordeon/keyboard/synthesizer)
- Tjark Kuiper (trompet/vocals)
- Willem Stoppels (drums)
- Wim Sleeboom (gitaar)
- Don Hofstee (gitaar/viool)

Kijk ook op de website van Jazzterdays

Geen rang (vrije zit) :   € 8,00   Normaal tarief
1e rang :   € 8,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 8,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Larissa Groeneveld (cello) & Ivo Janssen (piano)  Samenspel met klasse  zo 10 feb 2019 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Motel Westcoast  Back to the roots  vr 15 feb 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden