Herringtown Jazzband - Jazzclub Hengelo presenteert

Deel deze pagina
zo 02 sep 2018 - 16:00 uur - Brasserie So Nice


Jazzclub Hengelo organiseert iedere eerste zondag van de maand jazzoptredens in theatercafé Brasserie So Nice van Schouwburg Hengelo (Ov).

Geen rang (vrije zit):   € 8,00

Jazzclub Hengelo, is alweer bijna twintig jaar geleden opgericht en nog steeds enthousiast bezig om de jazzmuziek in Hengelo te stimuleren en een podium te bieden aan veelbelovende amateur-
en (semi-)professionele jazzmusici uit de regio of daarbuiten. Daartoe organiseert Jazzclub Hengelo iedere eerste zondag van de maand jazzoptredens in Schouwburg Hengelo (Ov) waar gebruik gemaakt wordt van het theaterrestaurant Brasserie So Nice. Een theatercafé dat niet alleen geschikt is voor optredens van uiteenlopende jazzformaties, maar ook een gezellige plek waar u onder het genot van een drankje en een hapje naar goede jazzmuziek kunt luisteren.

U betaalt per concert € 8,00 p.p. aan de kassa, bij aanvang. Toegangskaarten kunnen niet via de website worden gereserveerd. Als u een jaarkaart heeft van de Jazzclub, heeft u gratis toegang. Een jaarkaart kost € 50,00 en is te bestellen via de website van de jazzclub of aan de kassa bij de jazzconcerten.
Alle concerten beginnen om 16.00 uur.

Op zondag 2 september: Herringtown Jazzband

Herringtown Jazzband is van grote muzikale klasse en heeft een groot entertainment gehalte. Zij is uitgegroeid tot een uiterst swingende instrumentale Vocale Jazzmuziek band. Geïnspireerd door de Dutch Swing College Band. Deze oude stijl Jazz werd begin 70-er jaren ontdekt.

Een afwisselend repertoire, collectieven en uitbundige soli zijn ingrediënten van die stijl, waarop ook naar hartenlust gedanst wordt. Het publiek speelt ook een belangrijke rol als extra instrument dat door het orkest enthousiast en vol overgave wordt bespeeld. Deze 6 mansterke formatie heeft veel optredens in binnen en buitenland, waaronder een optreden in de Sovjet Unie, een concert in Moskou, St. Petersburg en Georgië, en met een uitgebreid interview voor de Russische Televisie.

Maar ook optredens in Duitsland, Engeland en Spanje.

In Nederland heeft de band veel optredens bij Jazzfestivals en zijn zij een veel gevraagde band.

Bezetting:

·

Rob van Bergen – trompet en vocals

·

Ruud Danckaarts – string bass

·

Erwin Schoen – klarinet en saxofoons

·

Berry Schuuring – drums

·

Erwin Sprong – banjo

·

Henk van der Veen – trombone

Kijk ook op de website van de Herringtown Jazzband

Geen rang (vrije zit) :   € 8,00   Normaal tarief
1e rang :   € 8,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 8,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Still Collins  The Music of Phil Collins and Genesis  za 05 okt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Sioen  Sioen plays GRACELAND  do 24 okt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden