Farmhouse jazz & blues band - Jazzclub Hengelo presenteert

Deel deze pagina
zo 04 mrt 2018 - 16:00 uur - Brasserie So Nice


Jazzclub Hengelo organiseert iedere eerste zondag van de maand jazzoptredens in theatercafé Brasserie So Nice van Schouwburg Hengelo (Ov).

Geen rang (vrije zit):   € 8,00

Jazzclub Hengelo, is alweer bijna twintig jaar geleden opgericht en nog steeds enthousiast bezig om de jazzmuziek in Hengelo te stimuleren en een podium te bieden aan veelbelovende amateur-
en (semi-)professionele jazzmusici uit de regio of daarbuiten. Daartoe organiseert Jazzclub Hengelo iedere eerste zondag van de maand jazzoptredens in Schouwburg Hengelo (Ov) waar gebruik gemaakt wordt van het theaterrestaurant Brasserie So Nice. Een theatercafé dat niet alleen geschikt is voor optredens van uiteenlopende jazzformaties, maar ook een gezellige plek waar u onder het genot van een drankje en een hapje naar goede jazzmuziek kunt luisteren.

U betaalt per concert € 8,00 p.p. aan de kassa, bij aanvang. Toegangskaarten kunnen niet via de website worden gereserveerd. Als u een jaarkaart heeft van de Jazzclub, heeft u gratis toegang. Een jaarkaart kost € 50,00 en is te bestellen via de website van de jazzclub of aan de kassa bij de jazzconcerten.
Alle concerten beginnen om 16.00 uur.

Op zondag 4 maart: Farmhouse Jazz & Bluesband

De historie van de Farmhouse Jazzband gaat terug tot 1983. In dat jaar viel het latere toporkest Stable Roof Jazzband, dat toen net drie jaar bestond, uit elkaar en begon een meerderheid van de ex-Stable Roofers een nieuwe band: de Farmhouse Jazzband. Hoewel deze band zich al snel mocht verheugen in een grote populariteit in binnen- en buitenland, werd na enkele jaren besloten om het beste van beide orkesten weer te verenigen in een vernieuwde Stable Roof Jazzband.
In 2014, ruim dertig jaar later, herhaalt de geschiedenis zich. Vier ex-leden van de band die lang of kort in de Stable Roof hebben gespeeld maar nog steeds verknocht zijn aan de oorspronkelijke Stable Roof sound, vinden elkaar. De Farmhouse Jazzband wordt opnieuw opgericht.

Bezetting:
- Michael Muller (trompet/zang)
- Michiel Pos (altsax/tenorsax/bluesgitaar/zang)
- Hans van Wermeskerken (trombone/zang)
- Gerard Tavenier (banjo/gitaar)
- Carla Tavenier-Kok (bas)
- Cees Heegstra (drums)

Kijk ook op de website van de Farmhouse Jazz Band

Geen rang (vrije zit) :   € 8,00   Normaal tarief
1e rang :   € 8,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 8,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Valerius Ensemble  Poëzie, Muziek en Film  za 26 jan 2019 - 14:30 uur - Middenzaal Klassiek
JEANS  Blame it on the Boogie  do 14 feb 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden