Jazzclub Hengelo presenteert: - Dokter, Jazz & Co

Deel deze pagina
zo 01 okt 2017 - 16:00 uur - Brasserie So Nice


Jazzclub Hengelo organiseert iedere eerste zondag van de maand jazzoptredens in theatercafé Brasserie So Nice van Schouwburg Hengelo (Ov).

Geen rang (vrije zit):   € 8,00

Jazzclub Hengelo, is alweer bijna twintig jaar geleden opgericht en nog steeds enthousiast bezig om de jazzmuziek in Hengelo te stimuleren en een podium te bieden aan veelbelovende amateur-
en (semi-)professionele jazzmusici uit de regio of daarbuiten. Daartoe organiseert Jazzclub Hengelo iedere eerste zondag van de maand jazzoptredens in Schouwburg Hengelo (Ov) waar gebruik gemaakt wordt van het theaterrestaurant Brasserie So Nice. Een theatercafé dat niet alleen geschikt is voor optredens van uiteenlopende jazzformaties, maar ook een gezellige plek waar u onder het genot van een drankje en een hapje naar goede jazzmuziek kunt luisteren.

U betaalt per concert € 8,-p.p. aan de kassa, bij aanvang. Toegangskaarten kunnen niet via de website worden gereserveerd.
Alle concerten beginnen om 16.00 uur.

Op zondag 1 oktober: Dokter, Jazz & Co

Als 1976 beschouwd wordt als ontstaan van deze oude stijl jazzband dan timmert Dokter, Jazz & Co nu al bijna 40 jaar aan de weg. Met veel succes want de band is veel gevraagd en heeft gespeeld op diverse podia in binnen en buitenland. Ook met optredens op tv en in musicals hebben Dokter & Co ervaring. Een door de wol geverfd gezelschap musici dus waarvan de meeste leden ook nog actief bij diverse andere orkesten zijn betrokken. Speelde men in aanvang sterk gearrangeerde jazzmuziek, nu bevat het repertoire veel vrije stukken, alles onder het motto: “Als het maar lekker klinkt, swingt en fijn te spelen is”. Enthousiast en met humor gebracht door:

Bezetting:

·

Jan Dokter – cornet, saxen, zang,

·

Sietze de Leeuw – saxofoon, fluit + evt. trompet en hoorn

·

Frans Ernst – trombone

·

Ad Rats: contrabass – basgitaar

·

Johan Molenveld: banjo – gitaar

·

Ben Reijers: drums – washboard

Zie ook: http://www.dokterjazz.nl/

Geen rang (vrije zit) :   € 8,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 8,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Stef Bos  De Kern  za 13 okt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ellen ten Damme  Paris - Berlin  wo 24 okt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden