Venice - in concert

Deel deze pagina
za 01 dec 2018 - 20:00 uur - Rabozaal


Van Venice kun je niet anders dan ontzettend vrolijk worden! En nu staan ze live in Schouwburg Hengelo om deze koude decemberavond weer lekker warm te maken!

1e rang:   € 29,00

De Amerikaanse formatie Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast harmonies. Sinds de jaren ’80 treden de twee sets broers samen op. Ze haalden inspiratie uit onder meer Crosby, Stills & Nash, Fleetwood Mac en The Eagles en hebben op basis daarvan hun eigen, unieke sound ontwikkeld. Het is folk, rock en soul met als handelsmerk hun fenomenale vierstemmige zang.

Eind jaren ’90 braken ze in Nederland definitief door. Inmiddels hebben ze een vaste schare fans opgebouwd, en terecht! Hun zonnige ‘harmony-sound’, persoonlijke teksten en unieke shows zorgen keer op keer voor volle zalen.

De entreeprijs is inclusief garderobe en exclusief drankje.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 29,00   Normaal tarief
2e rang :   € 27,00   Normaal tarief
3e rang :   € 25,00   Normaal tarief
4e rang :   € 23,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

za 01 dec 2018 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 29,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Ellen ten Damme  Paris - Berlin  wo 24 okt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Noam Vazana  NANI - innemend en exotisch  wo 21 nov 2018 - 20:00 uur - Middenzaal Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden