René van Meurs - Ik beloof niks

Deel deze pagina
vr 26 okt 2018 - 20:30 uur - Middenzaal


Waarschijnlijk komt René van Meurs vanavond uitgebreid vertellen over zijn meest recente belevenissen en avonturen. Dingen die hij echt moet delen en dingen die jullie echt moeten horen. 

Het zou zomaar weer een avond vol mooie verhalen en rake grappen kunnen worden. En misschien dat hij vanavond ook weer een stevig potje zal improviseren. Althans, dat zou kunnen. Dat ligt namelijk ook een beetje aan jullie. Je maakt zo’n avond tenslotte samen, nietwaar?

1e rang:   € 17,50

René van Meurs won in 2012 zowel de jury- als publieksprijs van Cameretten en toert nu met zijn derde programma ‘Ik beloof niks’ door Nederland.

Kortom, René belooft niks. Maar hij hoopt wel dat jullie er ook zullen zijn. Dat is wel zo gezellig.

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Deze voorstelling is ook te zien:
do          29-11-2018          Theater De Kappen Haaksbergen, Klik hier
wo         23-1-2019            Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, Klik hier
vr            1-2-2019              De Reggehof Goor, Klik hier

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
2e rang :   € 15,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

vr 26 okt 2018 - 18:15 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink  Goeie Tukkers zijn geen motherf*ckers Deel III (reprise)  vr 28 sep 2018 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret
Roué Verveer  Heppie de Peppie (reprise)  vr 05 okt 2018 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden