Introdans - HOERA VOOR HANS (familievoorstelling)

Deel deze pagina
za 06 mei 2017 - 19:30 uur - Rabozaal


Met de familievoorstelling 'HOERA VOOR HANS', bestaande uit drie toppers uit Van Manens oeuvre, brengt Introdans hulde aan de meesterchoreograaf die in juli 2017 85 jaar wordt.

"Dankzij een uitgekiende opbouw verslapt Hoera voor Hans geen moment." **** Theaterkrant

1e rang:   € 14,50

Introdans onderhoudt al jaren een innige relatie met Nederlands grootste choreograaf, Hans van Manen. Sinds 1995 heeft het gezelschap meer dan twintig van zijn werken op het repertoire genomen. Vrijwel zonder uitzondering zijn deze balletten oorspronkelijk voor een volwassen publiek gemaakt, maar jonge kijkers blijken er evenzeer gefascineerd door te worden. Introdans vindt dat ook zíj dans van topkwaliteit verdienen en, zoals de maestro zelf altijd zegt: je moet de smaak en intelligentie van kinderen beslist niet onderschatten.

Met de familievoorstelling 'HOERA VOOR HANS', bestaande uit drie toppers uit Van Manens oeuvre, brengt Introdans hulde aan de meesterchoreograaf die in juli 2017 85 jaar wordt. Met Van Manen’s 'Squares', 'In and Out' en 'Black Cake', brengt Introdans een programma voor jong maar beslist ook oud(er).

"Dankzij een uitgekiende opbouw verslapt Hoera voor Hans geen moment." **** Theaterkrant

"Roel Voorintholt, artistiek leider van Introdans, kreeg vijf jaar geleden al het gelijk aan zijn zijde toen hij – tegen alle criticasters in, die vooraf riepen dat het niet kon – ook de meer abstracte Van Manen met veel succes voor kinderen programmeerde. De familievoorstelling Hoera voor Hans is daarvan de overtreffende trap." **** Parool

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in stap 3 van het bestelproces.

TIP: bestel de Danspas, 14 dansvoorstellingen voor slechts € 82,50.

Kidsproof

1e rang :   € 14,50   Normaal tarief
1e rang :   € 9,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 13,00   Normaal tarief
2e rang :   € 8,50   CJP / Jeugd
3e rang :   € 11,50   Normaal tarief
3e rang :   € 7,50   CJP / Jeugd
4e rang :   € 10,00   Normaal tarief
4e rang :   € 6,50   CJP / Jeugd
1e rang:   € 14,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Isabelle Beernaert, Ivar Oosterloo en het Frank Deruytter Jazz Quintet  Unforgettable - A Night out in Manhattan  vr 07 apr 2017 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
De Stilte  Bosch in bed (8+)  wo 26 apr 2017 - 19:30 uur - Middenzaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden