Tim Fransen - Het kromme hout der mensheid

Deel deze pagina
za 13 okt 2018 - 20:30 uur - Middenzaal


In ‘Het kromme hout der mensheid’ maakt Tim Fransen de balans op. In welke staat verkeert onze menselijke beschaving? En waarom moeten we juist in deze tijd te rade gaan bij figuren als keizer Napoleon Bonaparte, musicus Ludwig van Beethoven en filosoof Immanuel Kant? Zijn dit helden van onze moderne beschaving, of leren zij ons iets heel anders over onszelf?

Tim Fransen voorziet u van alle antwoorden. En misschien zelfs van een beetje hoop.

1e rang:   € 18,00

Tim Fransen debuteerde in 2016 met zijn filosofische cabaretprogramma ‘Het failliet van de moderne tijd’. En daarmee won hij ook meteen de ‘Neerlands Hoop’, de cabaretprijs voor meest veelbelovende theatermaker.

“Meesterlijk.” […] “Fransen neemt het publiek aan de hand door zijn wondere wereld die het meer dan waard is om te betreden.” ***** (Algemeen Dagblad)

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Deze voorstelling is ook te zien:
vr            1-2-2019              Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, klik hier

1e rang :   € 18,00   Normaal tarief
2e rang :   € 16,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

za 13 okt 2018 - 18:15 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 18,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Bert Visscher  Hij wordt vanzelf moe  di 02 okt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Bert Visscher  Hij wordt vanzelf moe  wo 03 okt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden