Tim Fransen - Het kromme hout der mensheid

Deel deze pagina
za 13 okt 2018 - 20:30 uur - Middenzaal


In ‘Het kromme hout der mensheid’ maakt Tim Fransen de balans op. In welke staat verkeert onze menselijke beschaving? En waarom moeten we juist in deze tijd te rade gaan bij figuren als keizer Napoleon Bonaparte, musicus Ludwig van Beethoven en filosoof Immanuel Kant? Zijn dit helden van onze moderne beschaving, of leren zij ons iets heel anders over onszelf?

Tim Fransen voorziet u van alle antwoorden. En misschien zelfs van een beetje hoop.

Tim heeft met zijn voorstelling 'Het kromme hout der mensheid' de Poelifinario (belangrijkste cabaretprijs) gewonnen in de categorie Engagement. Dat is maandagavond 1 oktober bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de VSCD Cabaretprijzen 2018.

1e rang:   € 18,00

Tim Fransen debuteerde in 2016 met zijn filosofische cabaretprogramma ‘Het failliet van de moderne tijd’. En daarmee won hij ook meteen de ‘Neerlands Hoop’, de cabaretprijs voor meest veelbelovende theatermaker.

“Meesterlijk.” […] “Fransen neemt het publiek aan de hand door zijn wondere wereld die het meer dan waard is om te betreden.” ***** (Algemeen Dagblad)

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Deze voorstelling is ook te zien:
vr            1-2-2019              Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, klik hier

1e rang :   € 18,00   Normaal tarief
2e rang :   € 16,00   Normaal tarief
1e rang:   € 18,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Najib Amhali  Waar was ik?  do 05 sep 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Louise Korthals  Alles is er  vr 27 sep 2019 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden