ISH & De Junior Company van Het Nationale Ballet - GRIMM

Deel deze pagina
za 26 mei 2018 - 19:30 uur - Rabozaal


‘GRIMM’ is een spannende samenwerking tussen de Junior Company van het Nationale Ballet en ISH. Indrukwekkende groepsdansen worden afgewisseld met solo's en duetten. 

1e rang:   € 24,50

'GRIMM' is een spectaculaire reis door een grimmig sprookjeswereld. Het gaat over twee jongens die in een fantasiewereld belanden, waar ze achtereenvolgens Roodkapje en de Wolf, de zeven dwergen, Rapunzel, Sneeuwwitje, de Heks, Assepoester en andere sprookjesfiguren ontmoeten. Ze raken verwikkeld in spannende avonturen waarbij allerlei elementen uit de bekende sprookjesverhalen over elkaar heen denderen in een geestige parade van sprookjesfiguren. Liefde en jaloezie, vriendschap, machtswellust, intriges en de strijd tussen goed en kwaad spelen, zoals in alle sprookjes, een grote rol.

In een volstrekt nieuwe bewerking maken Marco Gerris en Ernst Meisner een compilatie van 'the best of' Grimm-verhalen, doorspekt met magie en eigentijdse elementen. 'GRIMM' is opnieuw een spannende samenwerking van de Junior Company met ISH Dance Collective, na het enorme succes van Narnia. Balletdansers en hiphoppers dansen samen in een nieuwe, eigen dansstijl, waarbij ze elkaar uitdagen en verrassen.

De pers over 'GRIMM'

"Zonder twijfel de fantasierijkste dansvoorstelling van het seizoen" - ***** Trouw
"In een verhipt sprookje met een gekke twist, zijn de hiphoppers van ISH en de balletdansers van de Junior Company uitstekend aan elkaar gewaagd." **** Volkskrant

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 24,50   Normaal tarief
1e rang :   € 17,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 22,00   Normaal tarief
2e rang :   € 15,50   CJP / Jeugd
3e rang :   € 19,50   Normaal tarief
3e rang :   € 14,00   CJP / Jeugd
4e rang :   € 17,00   Normaal tarief
4e rang :   € 12,00   CJP / Jeugd
1e rang:   € 24,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Preview seizoen 2019-2020  Schouwburg Hengelo presenteert:  ma 08 apr 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
Conny Janssen danst  BROOS  wo 08 mei 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden