André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink - Goeie Tukkers zijn geen motherf*ckers Deel III (reprise)

Deel deze pagina
vr 28 sep 2018 - 20:00 uur - Middenzaal


Helaas, deze voorstelling is momenteel uitverkocht. 
Plaatst u zich op de wachtlijst, of reserveer kaarten voor de voorstelling op vrijdag 14 september.

1e rang:   € 15,00

Als het aan André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink ligt, wordt nog dit jaar de Republiek Twente uitgeroepen. Als Twentenaren hebben ze de rest van Nederland nu lang genoeg op hun rug meegezeuld.

Omdat na deel 1 absoluut niemand zat te wachten op een deel 2, besloot het illustere trio daarna onmiddellijk door te gaan met deel 3.

Met dit opzienbarende programma zullen André, Ernest en Thijs alleen optreden aan de goede kant van de IJssel met een voorkeur voor hooibergen, gierkelders, schuilkelders, maïsvelden, leegstaande melkfabrieken, slachterijen, nudistenstranden, buurthuizen, bruine cafés, voetbalkantines, bordelen en vanzelfsprekend Schouwburg Hengelo, de Parel van het Oosten.

Dat alles onder het motto: Wir sind wieder da!

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Deze voorstelling is ook te zien op:
-vrijdag 14 september om 20:30 uur

1e rang :   € 15,00   Normaal tarief
2e rang :   € 13,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

vr 28 sep 2018 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 15,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Bert Visscher  Hij wordt vanzelf moe  do 04 okt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Maartje en Kine  Vibrato!  vr 23 nov 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden