André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink - Goeie Tukkers zijn geen motherf*ckers Deel lll (reprise)

Deel deze pagina
vr 14 sep 2018 - 20:30 uur - Middenzaal


André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink bundelen hun krachten in deze hilarische voorstelling: Goeie Tukkers zijn geen motherf*ckers, deel III.

1e rang:   € 15,00

Als het aan André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink ligt, wordt nog dit jaar de Republiek Twente uitgeroepen. Als Twentenaren hebben ze de rest van Nederland nu lang genoeg op hun rug meegezeuld.

Omdat na deel 1 absoluut niemand zat te wachten op een deel 2, besloot het illustere trio daarna onmiddellijk door te gaan met deel 3.

Met dit opzienbarende programma zullen André, Ernest en Thijs alleen optreden aan de goede kant van de IJssel met een voorkeur voor hooibergen, gierkelders, schuilkelders, maïsvelden, leegstaande melkfabrieken, slachterijen, nudistenstranden, buurthuizen, bruine cafés, voetbalkantines, bordelen en vanzelfsprekend Schouwburg Hengelo, de Parel van het Oosten.

Dat alles onder het motto: Wir sind wieder da!

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 15,00   Normaal tarief
2e rang :   € 13,50   Normaal tarief
1e rang:   € 15,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Howard Komproe  Life on stage  za 05 okt 2019 - 20:30 uur - Middenzaal Cabaret
Soundos  Niets te verliezen  za 02 nov 2019 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden