Guus Meeuwis - GELUK (extra concert)

Deel deze pagina
za 29 sep 2018 - 20:00 uur - Rabozaal


“Niemand ontkomt aan tegenslagen, maar juist dan is het de kunst om weer op te staan. Om te draaien naar het licht. En het geluk te vieren als je het vindt," aldus Guus Meeuwis.
Woorden die typeren hoe de zanger in het leven staat.

De entreeprijs is exclusief garderobe en pauzedrankje

Voor dit concert zijn nog enkele losse stoelen beschikbaar. Let wel: u zit niet naast elkaar. Om deze plaatsen te reserveren, bel met onze kassa via 074 255 67 89 (ma-za 12:00 - 16:00)

1e rang:   € 39,50

Na een turbulente tijd waarin het leven van Guus grote veranderingen heeft doorgemaakt, is er ruimte gekomen om na jaren van rennen stil te staan. Is zijn liefde voor muziek zo mogelijk nog groter geworden en is een nieuwe liefde ontstaan. En dat horen we op zijn nieuwe album GELUK, dat op 18 mei uitkomt. Gul, trefzeker en zonder opsmuk weet Meeuwis beter dan ooit waar zijn hart ligt.

Vanaf 31 augustus neemt Guus zijn nieuwe liedjes mee op tournee langs de theaters om in zijn geluk te delen en de muziek te laten spreken. Zoals zijn moeder zegt; “als je wilt weten hoe het met Guus gaat, luister dan naar zijn muziek.”

Let op: De entreeprijs is exclusief garderobe en pauzedrankje

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Dit concert is ook te bezoeken op:
zondag 30 september om 20:00 uur

Deze voorstelling is ook te zien:
za           6-4-2019              Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, Klik hier
zo           7-4-2019              Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, Klik hier

1e rang :   € 39,50   Normaal tarief
2e rang :   € 35,50   Normaal tarief
3e rang :   € 32,00   Normaal tarief
4e rang :   € 28,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

za 29 sep 2018 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 39,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

The Dublin Legends - Het tweede leven van THE DUBLINERS  Formally The Dubliners  do 11 okt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Leif de Leeuw Band plays: The Allman Brothers Band  Blues Night  vr 12 okt 2018 - 20:00 uur - Middenzaal Sta-concert Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden