Jordan Roy - Freedom - tribute to George Micheal

Deel deze pagina
vr 01 mrt 2019 - 20:00 uur - Middenzaal


Op Eerste Kerstdag 2016 ontviel ons George Michael, ironisch genoeg verantwoordelijk voor de monsterhit ‘Last Christmas’. Maar natuurlijk is het repertoire van George veel groter en heeft hij in zijn loopbaan vele hits gescoord, zowel solo als met Wham!

Let op: dit concert is verplaatst naar de Middenzaal. Gasten die kaarten hebben gereserveerd worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

1e rang:   € 25,60

Jordan Roy (bekend van The Voice of Holland 2016) brengt met de theatershow ‘Freedom’ een welverdiend muzikaal eerbetoon aan de veel te vroeg overleden popster. Jordan doet dit op meesterlijke wijze, met live band en backing vocals, waarmee hij het publiek raakt met een unieke sound. Geniet van ‘Carless whisper’, ‘Faith’, ‘I want your sex’, ‘Freedom’ en de vele andere hits van George Michael!

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Deze voorstelling is ook te zien:
vr            11-1-2019            De Reggehof Goor, klik hier
za           9-2-2019              ZINiN Nijverdal, klik hier

1e rang :   € 25,60   Normaal tarief
2e rang :   € 23,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

vr 01 mrt 2019 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 25,60
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

DI-RECT  Rolling With The Punches theatertour 2018  za 16 feb 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Revue Blanche  Misia, Parijs begin 20ste eeuw  zo 10 mrt 2019 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden