Fred van Leer - Leer van Fred Live!

Deel deze pagina
do 21 feb 2019 - 20:00 uur - Rabozaal


Fred van Leer duikt het theater in met een weergaloze one-man-show met fashion- en stylingtips, make-overs en een hoop hilariteit.

Helaas, deze voorstelling is momenteel uitverkocht. 
Het gebeurt echter regelmatig dat er kort van tevoren nog weer enkele kaarten beschikbaar komen. Plaatst u zich op de wachtlijst, dan benaderen we u op het moment dat er kaarten vrijkomen.
NB: Voeg voor een goede bereikbaarheid uw telefoonnummer toe aan uw accountgegevens.

 

1e rang:   € 23,50

Fred van Leer: professioneel stylist, coach, presentator en (online) influencer. Op Instagram heeft Fred een half miljoen volgers en ook op Youtube gaat het hem voor de wind. Hij schrijft columns en doet radio. Zijn werk en persoonlijkheid blijven niet onopgemerkt en hij wordt dan ook regelmatig gevraagd om mee te werken aan  tv-programma's. In 2018 krijgt hij zijn eigen programma op TLC, de grootste vrouwenzender ter wereld!

Fred heeft verstand van mode en daarom kun je in het theater live kennis maken. Hij voorziet het publiek van tips, doet live make-overs en praat de avond op hilarische wijze aan elkaar.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Deze voorstelling is ook te zien:
di            22-1-2019            Theaterhotel Almelo, klik hier

1e rang :   € 23,50   Normaal tarief
2e rang :   € 21,00   Normaal tarief
3e rang :   € 18,50   Normaal tarief
4e rang :   € 16,00   Normaal tarief
1e rang:   € 23,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

The National Dance Company of Ireland  Rhythm of the Dance: Christmas Special  za 28 dec 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
Gerard Cox  De grote grijze belofte  vr 24 jan 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Show
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden