The Dublin Legends - Het tweede leven van THE DUBLINERS - Formally The Dubliners

Deel deze pagina
do 11 okt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal


The Dublin Legends weten bij ieder concert binnen een paar minuten elke zaal om te toveren tot een reusachtige Ierse pub.

Ierse folk zoals het bedoeld is: rauw en puur vanuit het hart!

1e rang:   € 29,50

De kracht zit in het fijne stemgeluid en de instrumentale virtuositeit. Séan Cannon (zang/gitaar) heeft met bijna iedere folkband in Groot-Brittannië opgetreden en was sinds 1982 een van de vaste bandleden van The Dubliners.

In een avondvullend programma brengen ze een mix van oud en nieuw materiaal, zoals ‘The wild rover’, ‘Dirty old town’, Whiskey in the jar’ en ‘The Irish rover’.

Verrukkelijke folk-klassiekers, vertolkt door rasartiesten.

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 29,50   Normaal tarief
2e rang :   € 26,50   Normaal tarief
3e rang :   € 23,50   Normaal tarief
4e rang :   € 20,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

do 11 okt 2018 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 29,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Ellen ten Damme  Paris - Berlin  wo 24 okt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
The New Romanian Choir & The International Symphony Orchestra  The Star Wars Symphonic  wo 07 nov 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden